Σχετικά με εμάς

Από τ' Άγραφα

about2

Ποιοι είμαστε

Στη περιοχή του Χορτιάτη  σε ιδιόκτητο χώρο, ένα τέταρτο από το κέντρο της Θεσσαλονίκη δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι μέσα σε ένα καταπράσινο κτήμα ένα πολύ όμορφο υπαίθριο & κλειστό χώρο όπου μπορεί να φιλοξενήσει την εκδήλωση  σας Γάμος, Βάπτιση, Παιδικό πάρτυ. 


Επίσης λειτουργούμε & ως εστιατόριο καλύπτοντας το μεσημεριανό & βραδινό σας γεύμα με  ποικιλία κρεατικών από σούβλες μέχρι και κυνήγια.

Το καταπράσινο τοπίο θα σας ξεκουράσει , θα ξεφύγετε από το περιβάλλον της πόλης θα έρθετε πιο κοντά εσείς και τα παιδία σας στην φύση , και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την φάρμα μας.

Στις παροχές μας συγκαταλέγεται η δραστηριότητες για τα παιδιά όπως φουσκωτό παιχνίδι, ιδιόκτητο parking & η υπηρεσία Catering.

 

Το κτήμα μας


Ανοίξαμε τις πόρτες μας & σας περιμένουμε στους ιδιαίτερους, υψηλής αισθητικής χώρους μας, που με φροντίδα έχουμε επιμεληθεί σε ένα μοναδικό περιβάλλον! Οι εμπνευσμένες γαστρονομικές δημιουργίες, σε συνδυασμό με το μεράκι μας, εξασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία στην διοργάνωση όλων των κοινωνικών σας εκδηλώσεων.

Photo-Video Gallery

 top1  top2
 

Παιδικά Πάρτυ - Χοροί

Όπως κι αν έχετε οραματιστεί εκείνη τη στιγμή, εμείς θα την πραγματοποιήσουμε!
 

Εστιατόριο - Ταβέρνα

Ελάτε να δοκιμάσετε την κουζίνα και τα ψητά μας από ολόφρεσκα & σπιτικά υλικά!
 catering-bann top3

Catering

Ποιότητα, γεύση, ασφάλεια, τιμή, εμφάνιση, εξυπηρέτηση & επιπλέον μεγάλη ποικιλία!

  

Παιδικά Πάρτυ - Χοροί

Ποιότητα, γεύση, ασφάλεια, τιμή, εμφάνιση, εξυπηρέτηση & επιπλέον μεγάλη ποικιλία!


ekdiloseis tab

 

menou deksia