Προσφορά Μενού

prosfora-menu
Προσφορά Μενού

Το κτήμα μας “από τα Άγραφα” αναλαμβάνει το Μενού για όλων των ειδών κοινωνικών εκδηλώσεων. Από Γαμήλιες Δεξιώσεις, Αρραβώνες, Δεξιώσεις Βάφτισης, Παιδικά Πάρτι, Επετείους μέχρι και Οικογενειακά Πάρτι . Ρωτήστε μας για την προσφορά μενού που σας ενδιαφέρει! Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις περιστάσεις. Ειδικότερα, καλύπτουμε από μια μικρή δεξίωση μέχρι και τις ανάγκες μίας μεγαλύτερης κοινωνικής εκδήλωσης.

Την διαμόρφωση του μενού την πραγματοποιούμε έπειτα από συνεννόηση μαζί σας με γνώμονα τις επιθυμίες σας αλλά και τις περιστάσεις. Ικανοποιούμε και τις πιο υψηλές απαιτήσεις καθώς η κουζίνα του κτήματος είναι άρτια εξοπλισμένη με όλο το σύγχρονο εξοπλισμό.

Διαθέτουμε πιστοποιήσεις ISO 22000 και Xaccp. Παράλληλα, έμπειροι επαγγελματίες του χώρου καταρτίζουν το προσωπικό μας και είναι πάντα στη διάθεσή σας με την πιο φιλική διάθεση. Ο σεφ του κτήματος “Από τα Άγραφα” θα σας συμβουλέψει και θα σας προτείνει τους πιο γευστικούς συνδυασμούς. Υψηλής ποιότητας παροχές στον χώρο της εστίασης εντός & εκτός του χώρου μας.

Σας προσφέρουμε μια γκάμα επιλογών από γευστικά μενού για κάθε κοινωνική περίσταση. Μαγειρευτά πιάτα αλλά και κρύα, ενώ υπάρχει και λίστα με κρασιά και μπύρες για να κάνετε τον πιο σωστό συνδυασμό πιάτων καθώς επίσης και ποτών στο μενού σας. Χρησιμοποιούμε πάντα φρέσκα και αγνά υλικά ενώ όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα. Παρασκευάζουμε όλα τα εδέσματα λίγες ώρες πριν ή και κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, έτσι ώστε να έχουμε πάντα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα. Και ο πιο απαιτητικός καλεσμένος θα μείνει ικανοποιημένος!

Για εμάς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή!

Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να συζητήσουμε μαζί το menu της δικής σας εκδήλωσης και να σας ενημερώσουμε για τις ανάλογες προσφορές!

Eγγύηση ευθύνης, εξυπηρέτησης και φροντίδας υψηλών απαιτήσεων!