Κοινωνικές Εκδηλώσεις – Χοροί

Είμαστε εδώ για να διοργανώσουμε κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις σ’ ένα χώρο
με καταπράσινη βλάστηση. Για επετείους, πάρτι μασκέ, αποφοιτήσεις, εκδηλώσεις συλλόγων αλλά και εταιρειών. Παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας. Οι άνετοι χώροι του κτήματος είναι διαθέσιμοι όλες τις εποχές του χρόνου με την κατάλληλη διαμόρφωση.  Διαθέτουμε υπαίθριο χώρο αλλά και εσωτερικές αίθουσες.

  Παράλληλα δίνουμε την δυνατότητα για κάποιες έξτρα παροχές για την κάλυψη όλων των απαιτήσεων όπως  ζωντανή ορχήστρα ή Dj, στολισμός, ταξινόμηση καλεσμένων, πυροτεχνήματα, προτζέκτορας. Επιπρόσθετα στο χώρο του κτήματος υπάρχει και ιδιωτικό parking.  Παρέχουμε και υπηρεσία Catering εάν το επιθυμείτε.

Η ομάδα μας με την εμπειρία που διαθέτει και με τον επαγγελματισμό που την διακρίνει μπορεί να φροντίσει κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης όπως ακριβώς την σχεδιάσατε.

MENU

Το μοναδικό προσωπικό μας Από τα Άγραφα έχει δημιουργήσει 10 διαφορετικά πρότυπα μενού που ικανοποιούν και τις υψηλότερες απαιτήσεις για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράλληλα το κτήμα μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό με άριστη τεχνογνωσία. Παρασκευάζουμε όλα τα πιάτα μας λίγη ώρα πριν την δεξίωση καθώς και κατά τη διάρκεια . Επιπλέον τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αγνά , φρέσκα και όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα. Η εταιρεία μας έχει πιστοποιήσεις ISO 22000 και Xaccp. Eγγύηση ευθύνης, εξυπηρέτησης και φροντίδας υψηλών απαιτήσεων! Για εμάς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή! Ο συνδυασμός  των παραγόντων που προαναφέρθηκαν συντελεί στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, και είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε ότι η δεξίωση σας θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Τα μενού μπορούμε να τα διαμορφώσουμε, κατόπιν συνεννόησης, όπως επιθυμείτε.  Ανάλογα με αυτό που θα θέλατε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας και αναλόγως την κάθε περίσταση.

Η υπόσχεσή μας; Μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις όλες τις εποχές του χρόνου !

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες της δεξίωσης σας και να δημιουργήσουμε μαζί μοναδικές αναμνήσεις. Καθώς και να αφήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας!