Υπηρεσίες Catering Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες Catering Θεσσαλονίκη
Στο κτήμα “Από τα Άγραφα” διαθέτουμε υπηρεσία Catering  καθώς επίσης και αίθουσα εστιατορίου.
Μέσα στο χώρο του κτήματος  υπάρχει κλειστή αίθουσα εστιατορίου χωρητικότητας 250 ατόμων. Εδέσματα παραδοσιακής κουζίνας αλλά και πιάτα κυνηγιού την περίοδο του χειμώνα είναι στη διάθεσή σας. Οι παραδοσιακές σούβλες μας ψήνονται στα κάρβουνα με σπεσιαλιτέ μας, να αποτελούν το κοκορέτσι, τα γαρδουμπάκια φούρνου & το γουρουνόπουλο γάλακτος στην σούβλα. Επίσης το χειμώνα το μενού αλλάζει… Προσθέτουμε ψητά όπως αγριογούρουνο , τηγανιά φούρνου, ελάφι και φασιανό. Κάλυψη όλων των απαιτήσεων!
Καθημερινά σερβίρουμε κρεατικά της ώρας συνοδευόμενα από πλούσια ορεκτικά και δροσερές σαλάτες ενώ η μεγάλη ποικιλία κρασιών μας, θα σας συναρπάσει. Ολόφρεσκα επιδόρπια ολοκληρώνουν το προσεγμένο μενού μας.
Η υπόσχεσή μας; Μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις όλες τις εποχές του χρόνου !

CATERING

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το κτήμα μας προσφέρει και υπηρεσίες catering ως μέρος ενός ολοκληρωμένου πακέτου παροχών. Το άρτιο & καταρτισμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας είναι σε θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας παροχές στον χώρο της εστίασης εντός & εκτός του χώρου μας.

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις περιστάσεις. Καλύπτουμε από μια μικρή δεξίωση  μέχρι και τις ανάγκες επισίτισης μιας μεγάλης επιχείρησης. Τα φρέσκα και αγνά υλικά μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας, φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα. Η εταιρεία μας έχει πιστοποιήσεις ISO 22000 και Xaccp. Eγγύηση ευθύνης, εξυπηρέτησης και φροντίδας υψηλών απαιτήσεων! Για εμάς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή!

MENU

Μενού Catering Θεσσαλονίκη
Τα μενού μπορούμε να τα διαμορφώσουμε, κατόπιν συνεννόησης, όπως επιθυμείτε.  Ανάλογα με αυτό που θα θέλατε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας και αναλόγως την κάθε περίσταση. Ακόμα, η άρτια εξοπλισμένη κουζίνα μας επιτρέπει την παρασκευή όλων των εδεσμάτων λίγες ώρες πριν ή και κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης.
Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε μαζί το menu της δικής σας εκδήλωσης!
Παρακάτω σας προτείνουμε ενδεικτικά κάποια menu για συγκεκριμένες εκδηλώσεις: