Το κτήμα μας

kthma_dexiosewn

TO KTHMA ΜΑΣ

Κτήμα Δεξιώσεων “Από τα Άγραφα”
Μέσα σε μία καταπράσινη έκταση στον Χορτιάτη, στο 12ο χιλιόμετρο Χορτιάτη- Θεσσαλονίκης , υπάρχει το κτήμα «Απ’ τα Άγραφα». Μόλις ένα τέταρτο από το κέντρο της πόλης,  φιλοξενούμε παντός είδους κοινωνική εκδήλωση-δεξίωση ή ακόμη και καθημερινή απόδραση.

Αν σχεδιάζετε γαμήλια δεξίωση, αρραβώνα, βάπτιση, παιδικό πάρτυ ή κοινοτική εκδήλωση, τότε το κτήμα μας αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς και τους καλεσμένους σας!

Ένας μοναδικός και καλαίσθητος χώρος, που θα σας εντυπωσιάσει και θα μείνει στη μνήμη σας από την πρώτη σας επίσκεψη. Το κτήμα διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, ιδανικό για  όλες τις εποχές του χρόνου, έπειτα από ειδική διαμόρφωση. Ακόμα διαθέτει ιδιωτικό parking μεγάλης χωρητικότητας. Επιπλέον υπάρχει κλειστή αίθουσα εστιατορίου για να απολαύσετε καθημερινά εκλεκτά γεύματα.

kthma_dexiosewn
kthma_dexiosewn

ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

Η απλότητα, η καλαισθησία και οι άρτιες υποδομές, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του κτήματός μας, που το κάνουν μοναδικό. Το κτήμα δεξιώσεων “Από Τα Άγραφα”, αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε εποχή του χρόνου. Σας προσκαλούμε να περάσετε μαζί μας τις πιο μαγικές σας στιγμές. Τον χειμώνα στην θαλπωρή του τζακιού, αλλά και το καλοκαίρι κάτω από το φως των αστεριών !

Το κλειδί της επιτυχίας είναι οι άνθρωποι και  οι συνεργάτες του κτήματός μας. Όλη η ομάδα μας είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή, για να σας ακούσουν και να προτείνουν ιδέες & λύσεις. Φροντίζουμε ώστε η κάθε σας επιθυμία να γίνει πραγματικότητα ή και να ξεπεράσει τα πιο τρελά σας όνειρα!

κτήμα δεξιώσεων "Από Τα Άγραφα"

Το πανέμορφο τοπίο θα σας ξεκουράσει και θα ξεφύγετε από το περιβάλλον της πόλης. Τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας θα έρθετε  πιο κοντά στην φύση ενώ θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την φάρμα μας. Ο χώρος μας είναι εξοπλισμένος με όλον τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, ενώ ο κατάλληλος φωτισμός μεταμορφώνει την ατμόσφαιρα και σας χαρίζει μοναδικές  αναμνήσεις !

kthma_dexiosewn

Οι εμπνευσμένες γαστρονομικές δημιουργίες, σε συνδυασμό με το μεράκι μας, καθιστούν το κέντρο δεξιώσεων «Απ’ τα Άγραφα» μοναδικό στο είδος του.

Σας περιμένουμε !