Βάπτιση

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Η βάπτιση αποτελεί την αμέσως επόμενη μεγάλη γιορτή για την οικογένεια μετά το γάμο! Γι’ αυτό είναι σημαντικό να βρείτε το ιδανικό κτήμα για βάπτιση! Οι άνετοι και ασφαλείς χώροι του κτήματος μας αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Φιλοξενούν μικρές ή μεγάλες δεξιώσεις βάπτισης με την ίδια επιτυχία. Υπάρχει και κλειστή αίθουσα που δένει αρμονικά με την αισθητική του κτήματος. Είναι στη διάθεσή σας ακόμα και την περίοδο του χειμώνα. Στο χώρο του κτήματος υπάρχει και ιδιωτικό Parking. Το κτήμα “Από τα Άγραφα” προσφέρει για την βάπτιση του μικρού σας το μενού, τον πλήρη εξοπλισμό και όλο το απαραίτητο προσωπικό. Το μενού περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό πιάτων για να επιλέξετε εσείς τον συνδυασμό που προτιμάτε. Πεντανόστιμα ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια καθώς επίσης και μια λίστα κρασιών είναι στη διάθεσή σας.

Δημιουργούμε μαζί τις καλύτερες αναμνήσεις για την οικογένεια σας!

 Σ’ ένα κτήμα με καταπράσινη βλάστηση μπορούμε να διαμορφώσουμε τους χώρους όπως επιθυμείτε. Στόχος μας να σας μείνει αυτή η ημέρα αξέχαστη! Σημαντικό στοιχείο του κτήματος είναι η διαμόρφωση των χώρων σε επιμέρους τμήματα. Χώροι ειδικά για παιδιά, αλλά και γονείς. Ακόμα και χώρος για παιχνίδια! Ενώ ακόμα, εξωτερικοί μας συνεργάτες μπορούν να αναλάβουν να μεταμορφώσουν το κτήμα σε έναν υπέροχο παιδότοπο. Όσον αφορά την μουσική κάλυψη της δεξίωσης, την αναλαμβάνει έμπειρος Dj αλλά υπάρχει και η επιλογή της ζωντανής ορχήστρας.
Σας παρέχουμε και την δυνατότητα της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών από επαγγελματία ανιματέρ. Πλήθος δραστηριοτήτων θα κρατήσουν απασχολημένους τους μικρούς μας φίλους. Την διακόσμηση αναλαμβάνει το εξειδικευμένο προσωπικό μας σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις σας. Επιπλέον, ο σεφ του κτήματος μπορεί να προτείνει και να διαμορφώσει ειδικό μενού για τους μικρούς μας φίλους! Θα μπορούσατε να επιλέξετε και την υπηρεσία Catering που διαθέτει το κτήμα μας.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την δεξίωση που ονειρεύεστε για το μωρό σας!

menu-baftisi