Προσφορά Βάφτισης

prosfora-vaftisi

Πακέτο Βάπτισης από 13€ / άτομο

Το κτήμα μας “από τα Άγραφα” αναλαμβάνει όλων των ειδών τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Από Γαμήλιες Δεξιώσεις, Αρραβώνες, Βάπτιση, Παιδικά Πάρτι, Επετείους μέχρι και Οικογενειακά Πάρτι. Αποτελεί ένα ιδανικό σκηνικό για μια από τις ομορφότερες στιγμές σας.  Θα ζήσετε μαζί με τους καλεσμένους σας, αξέχαστες στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης.

Στο πακέτο βάπτισης σας παρέχουμε το μενού, τον πλήρη εξοπλισμό που απαιτείται και όλο το απαραίτητο προσωπικό. Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την διακόσμηση του χώρου ανάλογα με το γούστο σας και το με θέμα της βάπτισης που έχετε επιλέξει. Παράλληλα μπορούμε να διαμορφώσουμε τον χώρο σε επιμέρους τμήματα. Χώροι ειδικά για παιδιά και γονείς. Ακόμη και χώρος για παιχνίδια εάν το επιθυμείτε. Επιπρόσθετα, επαγγελματίας ανιματέρ θα αναλάβει να διασκεδάσει τα μικρά παιδιά με πλήθος δραστηριοτήτων και παιχνιδιών. Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε υπαίθριο αλλά και κλειστό χώρο ώστε να πραγματοποιήσετε την δεξίωση της βάφτισης τόσο τους θερινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες. Το κτήμα διαθέτει και ιδιωτικό Parking.

Όσον αφορά το κτήμα και την δεξίωση, είμαστε εμείς εδώ! Ελάτε να διαμορφώσουμε το πακέτο βάπτισης που σας ταιριάζει! 

Ο σεφ του κτήματος “Από τα Άγραφα” διαμορφώνει το μενού σύμφωνα με τις επιθυμίες  και τις απαιτήσεις σας ενώ σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες, τις πιο γευστικές και τις πιο οικονομικές προτάσεις. Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης ξεχωριστού μενού.

Το μενού θα περιλαμβάνει ορεκτικό, σαλάτες, κυρίως πιάτο καθώς επίσης και ατομικό γλυκό. Όσον αφορά τα ποτά, υπάρχει λίστα με κρασιά για να επιλέξετε. Καθώς επίσης απεριόριστα νερά και αναψυκτικά.

Πάντα ανανεωμένο και διαθέσιμο για όλες τις εποχές του χρόνου, το κτήμα “Από τα Άγραφα” σας περιμένει! Ελάτε να διοργανώσουμε μαζί την δεξίωση της βάπτισης του μωρού σας  για να ταιριάζει με τις επιθυμίες σας και θα σφραγίσει με απόλυτη επιτυχία την επιλογή σας!