Παιδικό Πάρτυ

Το παιδικό πάρτυ αποτελεί πάντα την καλύτερη αφορμή για γιορτή . Στόχος μας είναι να κάνουμε την μέρα αυτή αξέχαστη για τους μικρούς μας φίλους.

Δημιουργούμε τις καλύτερες αναμνήσεις τόσο για το παιδί σας όσο και για εσάς τους ίδιους.

Είναι η στιγμή να καλέσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα , φίλους οικογένεια και παιδία και να δώσετε άλλη διάσταση στο πάρτυ σας! Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να χορέψουν και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές.

Σημαντικό στοιχείο του κτήματος είναι οι άνετοι και ασφαλείς χώροι μας. Έχουμε την δυνατότητα να τους διαμορφώσουμε  ανάλογα με την περίπτωση, σε επιμέρους τμήματα για γονείς, παιδιά και παιχνίδια όλες τις εποχές του χρόνου. Επιπρόσθετα υπάρχει και ιδιωτικό Parking στο χώρου του κτήματος.

Είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε το παιδικό πάρτυ σας όλες τις εποχές του χρόνου!

Το κτήμα μας διαθέτει υπαίθριους χώρους σε ένα καταπράσινο τοπίο απολύτως κατάλληλο για παιδιά, με σκοπό να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δραστηριότητες-παιχνίδια.  Επιπλέον διαθέτουμε και εσωτερικές αίθουσες με μεγάλους χώρους που μπορούμε να διαμορφώσουμε ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Για τους μικρούς μας φίλους ο σεφ έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μενού σερβιρισμένο σε δικό τους μπουφέ και με δικό τους καθιστικό. Παρέχουμε και υπηρεσία Catering εάν το επιθυμείτε. Επιπρόσθετα, έμπειρος dj με σύγχρονο εξοπλισμό θα καλύψει μουσικά την εκδήλωση με τραγούδια που θα επιλέξετε. Καθώς και Ανιματέρ, θα αναλάβει την απασχόλησή τους με παιχνίδια και δραστηριότητες ώστε να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Έχουμε πάντα ως άξονα να προετοιμάσουμε ένα παιδικό πάρτι αντάξιο των προσδοκιών σας. Επιπλέον, κύριο μέλημα μας είναι η ικανοποίηση των παιδιών. Για αυτό το λόγο το κτήμα μας διαθέτει το κατάλληλο προσωπικό ώστε  να είμαστε σε θέση να διοργανώνουμε το καλύτερο παιδικό πάρτι.

Σας περιμένουμε  να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες για το παιδικό πάρτυ στο χώρο μας είτε τηλεφωνικά.

Διοργανώνουμε το παιδικό πάρτυ σας και δημιουργούμε για εσάς τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις!

menu-paidiko-party