Δεξίωση Γάμου

Δεξίωση Γάμου στην Θεσσσαλονίκη

Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε το γάμο των ονείρων σας, σύμφωνα με το γούστο και την τσέπη σας, Το κτήμα μας είναι ιδανικό για να δώσετε την ωραιότερη παράσταση της ζωής σας και να ζήσετε μαζί με τους καλεσμένους σας, αξέχαστες στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης.

 

          2   3

Η πλούσια βλάστηση του χώρου και των κήπων σε συνδυασμό, με τον σύγχρονο εξοπλισμός,τις ηχητικές εγκαταστάσεις, τον ελεγχόμενο φωτισμό πολλών σεναρίων, το αναγνωρισμένο επίπεδο της κουζίνας μας, το έμπειρο & φιλικό προσωπικό μας, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Διαθέτουμε έναν ανεξάρτητο χώρο υποδοχής όπου μπορείτε να προσφέρεται cocktail στους καλεσμένους σας, το κτήμα μας σας υποδέχεται πάντα ανανεωμένο όλες τις εποχές.

         4   5

 

Για εσάς που επιθυμείτε να κάνετε τον γάμο σε δικό σας χώρο, το κτήμα μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Catering.

         c-brooklyn-restaurant-wedding-52  8-

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το "σενάριο" της δικής σας Γαμήλιας δεξίωσης που θα ταιριάζει στις επιθυμίες σας και θα σφραγίσει με απόλυτη επιτυχία την επιλογή σας!

Όπως κι αν έχετε οραματιστεί εκείνη τη στιγμή, εμείς θα την πραγματοποιήσουμε!

DEXSYG1GVLQ6X8PK74A