Δεξίωση Βάπτισης

Δεξίωση Βάπτισης στην θεσσαλονική

Η βάπτιση του μικρού σας παιδιού είναι το επίσημο καλωσόρισμα του στην κοινωνία. Όπως κι αν έχετε οραματιστεί εκείνη τη στιγμή, εμείς θα την πραγματοποιήσουμε! Το κτήμα μας αποτελεί μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες επιλογές.

       Vaptisi 2  vaptisi 3

Οι άνετοι και ασφαλείς χώροι μας μπορούν να φιλοξενήσουν τη μικρή ή μεγάλη δεξίωση βάφτισης με την ίδια επιτυχία. Ποικιλίες γεύσεων και αγαπημένων εδεσμάτων, φτιαγμένων από αγνά υλικά, που ετοιμάζει με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι το δικό μας Catering με την εγγύηση του ονόματος μας περιμένουν τους καλεσμένους σας.Για τους μικρούς μας φίλους ο σεφ έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μενού  σερβιρισμένα σε δικό τους μπουφέ και με δικό τους καθιστικό αν επιθυμείτε.

       vaptisi 4  vaptis 1

Το κτήμα Από τα Άγραφα στις προτάσεις του για την βάπτιση του μικρού σας, προσφέρει το μενού, τον πλήρη εξοπλισμό που απαιτείται, όλο το απαραίτητο προσωπικό και τον Dj. Εξωτερικοί μας συνεργάτες, μπορούν να αναλάβουν να μεταμορφώσουν το κτήμα σε έναν υπέροχο παιδότοπο.

 

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία, στους άνετους και ασφαλής χώρους μας, να παίξουν, να χορέψουν και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές.

Σημαντικό στοιχείο του κτήματος, οι άνετοι χώροι οι οποίοι διαμορφώνονται, ανάλογα με την περίπτωση, σε επιμέρους τμήματα για γονείς, παιδιά και παιχνίδια και το ιδωτικό μας Parking.

 

Η κλειστή μας αίθουσα, αρμονικά συνδυασμένη με την αισθητική του κτήματος, είναι στη διάθεσή σας για να πραγματοποιήσετε την βάπτιση του μωρού σας ακόμα και χειμώνα.