Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering Θεσσαλονίκη


Το άρτιο & καταρτισμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, είναι σε θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας παροχές στον χώρο της εστίασης εντός & εκτός του χώρου μας. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε από μια μικρή δεξίωση μέχρι και μια μεγάλη επιχείρηση για τις τις ανάγκες τις επισίτισή της. Τα φρέσκα και αγνά υλικά μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας φέρνουν στον επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα. Η εταιρεία μας έχει πιστοποιήσεις ISO 22000 και Xaccp.

     cater 1  cater 2

Με στόχο την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών, το κτήμα μας διαθέτει στις εγκαταστάσεις του οργανωμένο catering από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, προσφέροντας με μεράκι και φαντασία ποικίλους συνδυασμούς γεύσεων και προτάσεων της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας.


Tο κτήμα μας σας προσφέρει ένα συνολικό πακέτο παροχών από την οργάνωση εκδηλώσεων, τις υπηρεσίες Catering, τον περιβάλλοντα χώρο και τον εξοπλισμό (μπάρ,στάντ,καναπέδες,σαλόνια κήπου) μέχρι τη διασκέδαση των καλεσμένων σας.

Η ομάδα μας ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται για να διασφαλίσει ότι η εκδήλωσή σας θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Άριστη ποιότητα υλικών, άψογο service & εγγύηση ευθύνης, εξυπηρέτησης και φροντίδας υψηλών απαιτήσεων! Για εμάς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή!

 

     cater 3  cater 6


Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου σε συνεργασία με εξειδικευμένο προσωπικό ευθύνονται για την παρασκευή και την διακίνηση των εδεσμάτων σε συνθήκες που προβλέπουν οι σύγχρονοι κανόνες υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας.


Αφήστε τους συντονιστές της εκδήλωσης να αναλάβουν την καθοδήγηση σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού και μοιραστείτε τη μοναδικότητα της μέρας με τους καλεσμένους σας.
Δημιουργούμε το περιβάλλον που ζωντανεύει το όνειρο σας!